Om stelrad

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked. Den første stålpanel radiator rullede ud af produktionen helt tilbage i 1960. I dag er vi stadig en af de førende producenter på det europæiske radiatormarked. Vores topplacering skyldes vores medarbejderes daglige produktudvikling og en konstant stræben efter at forbedre vores produkter, så vi altid kan imødekomme de høje forventninger fra den moderne europæiske forbruger.

De høje kvalitetsstandarder, der var gældende for de første stålpanel radiatorer i 60'erne, gælder stadig for de tusindvis af radiatorer, der forlader vores fabrikker hver dag. Teknologierne bag dem har imidlertid gennemgået en rivende udvikling så vi altid leverer topmoderne, effektive og varmebesparende radiatorer. Vi servicerer alle vores kunder gennem et bredt og internationalt distributionsnet af engrosvirksomheder inden for varme- og sanitet.

I 2018 købte Stelrad Radiator Group den velrenommerede danske radiator producent Hudevad Radiator Design - og det er herfra Kolding - alle Stelrads skandinaviske kunder serviceres og vores produkter afsendes og distribueres fra.

Når du ringer eller kontakter Stelrad Danmark, bliver du altså mødt af et højt fagligt uddannet personale, der ved alt, hvad der er værd at vide om radiatorer, varme og installation.

Stelrad
Stelrad
Stelrad
Stelrad