Klimatoriet, Lemvig

Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium, ved havnefronten i Lemvig er et forum for viden, uddannelse, innovation og udviklingsprojekter inden for forsyningsservice og klimaforandringer. Den nye bygning kommer til at understøtte Danmarks rolle som eksportør af klimaløsninger og hjælpe med at etablere Lemvig og Region Midtjylland som et centrum for klimatilpasning. Bag projektet står 3XN og SLA, hvis design tager udgangspunkt i Lemvigs historiske bådebyggerhaller, i den storslåede natur ved Limfjorden samt i havnens stærke fællesskaber.

Stelrad har leveret Planar Plinth D i grav til projektet.

Planar Plinth D.

Umeus Kollegiet, Amager

Det nye Umeus Kollegie på Amager er tegnet af Henning Larsen Architects A/S og er en del af flere kollegier eller det nye "shared communities" koncept der vinder frem omkring de større byer. Kollegiet består af i alt 337 kollegieboliger, der er fordelt på 7 etager. Boligerne er udstyret med eget båd, te-køkken og store vinduespartier, og de er møbleret med seng og andet inventar. Udover boligerne består kollegiet af flere forskellige fællesfaciliteter som blandt andet café og læsesal, og udvendigt er der både tagterasser og fælles opholdsarealer i stueplan.

Stelrad har leveret Novello Plinth og Planar til projektet.

Novello Plinth.

Planar.

 

Hotel Kong Arthur / Ibsens Hotel

Ombygningen af det ikonisk Hotel Kong Arthur i hjertet af København samt hotelkædens Ibsens Hotel har betydet en opgradering af det gamle hotel og dets indretning med en tilføjelse af endnu 64 værelser.

Stelrad har leveret Planar radiatorer.

Planar.

 

Radisson RED, Aarhus

Ombygning af eksisterende bygning til nyt moderne Radisson RED Hotel. Udover 78 værelser er der også etableret et lækkert lounge/velkomst/receptionsområde, med rulletrappe adgang fra gadeniveau. Derudover en restaurant, fitness og omklædnings- faciliteter, mødelokaler og alt andet hvad et hotel i topklasse har behov for.

Stelrad har leveret Novello 8 radiatorer til hele byggeriet.

Novello 8.