Bodil Eskesen Centeret / Neurorehabiliteringcenter i Glostrup

Det nye Bodil Eskesen Neurorehabiliteringcenter i Glostrup, samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv, i Østdanmark. I det nye neurorehabiliteringshus bliver der skabt sammenhængende patientforløb i tæt sammenarbejde med eksisterende Glostrup Hospital der ligger lige ved siden af. Det nye center indeholder 125 enestuer og indeholder derudover træningsfaciliteter med avanceret rehabiliteringsteknologi, et træningsbassin og en multifunktionel træningshal samt ambulatorier og forskningsområder.

Stelrad har leveret Hygiene radiatorer til stuer og gange.

Hygiene.

 

Sct. Hans Hospital

Det nye del af Sct. Hans hospital, tegnet af KHR Architecture og Rubow Arkitekter, er smukt eksempel på tidens helende arkitektur. De i alt 20.700 m² byggeri indeholder en helt ny retspsykiatrisk afdeling med 126 sengestuer. Arkitekturen tager afsæt i de smukke omgivelser i et bakket og afvekslende terræn, der skråner ned mod Roskilde Fjord og inddrager den omkringliggende natur i arkitekturen, hvor bygningernes placering er tilpasset landskabets topografi. Igennem projektet har der været et intensivt fokus på at skabe helende arkitektur med afsæt i nyeste viden på området. Overalt i byggeriet er der tænkt natur, hvor træ i både indretning og møbler skaber en følelse af hjemlighed, sanselighed og nærvær. Naturen drages hele tiden ind i byggeriet via store vinduer og vinduespartier fra gulv til loft. Udenfor er der skabt fantastiske sansehaver, udendørs aktivitetsområder samt haver med rum til ro og fordybelse.

Stelrad har leveret Planar Plinth D, Compact All in og Compact Planar Plinth indbygget i smukke radiatorskjulere i træ.

Planar Plinth D.

Compact All In.

Compact All In Plinth.

Kaktustårnene, København

Kaktus Towers eller Kaktustårnene, tegnet af BIG Arkitekter, er et markant boligbyggeri på Kalvebod Brygge i hjertet af Købehavn. De smukke bygningerne har en sekskantet kerne med firkantede dæk, som nærmest vrides rundt og skaber niveaudelte altaner. De to tårne på 60 og 80 meter fremstår skarpt og rummer 495 boliger fordelt på både ungdomsboliger og lejligheder. Byggeriet er et smukt og markant fikspunkt på Kalvebod Brygge.og på Kalvebod Brygge i København Lejlighederne er designet med fleksibilitet in mente, hvor flere af møblerne er designet med flere funktioner, hvilket gør det nemt at skifte fra stue til soveværelse eller fra arbejdsområde til spisestue. Det er smart living, men stadig fuld af muligheder. Interiøret er specialdesignet af arkitekten, og rummer innovative løsninger, der optimerer hverdagslivet.

Stelrad har leveret Compact All In og Compact All In Plinth til projektet.

Compact All In.

Compact All In Plinth.

Ingeniør´ne, Kolding

Det rådgivende ingeniørfirma Ingeniør´ne var vokset ud af deres afdeling i Kolding og har derfor bygget et nyt flot domicil på 1.700 m2 i 3 etager med åbne, lyse kontorer, mødelokaler, kantine og med plads til sociale aktiviteter som fredagsbar og bordfodbold. Rammerne for det nye kontordomicil er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet. Den ingeniørfaglige rådgivning har Ingeniør´ne selvfølgelig selv taget sig af. I det nye Kolding domicil er der plads til 60 medarbejdere. Alligevel har Ingeniør´ne, sikret sig plads til at domicilet på sigt kan udvides.

Stelrad har leveret Planar Plinth D og Planar til projektet.

Planar Plinth D.

Planar.

Horsens Gymnasium

Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole blev i sommeren 2021 lagt sammen og placeret på én adresse. Tilbygningen som Stelrad har leveret radiatorer til, er på 2 etager og ca. 6.300 m2 og er tegnet af CF Møller Architects. Bygninger er lyse og indbydende med gode faglokaler, lysindfald, plads til gruppearbejde og en stor aula med plads til 1.500 mennesker. Byggeriet fremstår æstetisk flot og supplerer de eksisterende bygninger i nyklassicistisk stil rigtig fint.

Stelrad har leveret Planar Plinth D og Planar til projektet.

Planar Plinth D.

Planar.

Radisson RED, Aarhus

Ombygning af eksisterende bygning til nyt moderne Radisson RED Hotel. Udover 78 værelser er der også etableret et lækkert lounge/velkomst/receptionsområde, med rulletrappe adgang fra gadeniveau. Derudover en restaurant, fitness og omklædnings- faciliteter, mødelokaler og alt andet hvad et hotel i topklasse har behov for.

Stelrad har leveret Novello 8 radiatorer til hele byggeriet.

Novello 8.

Klimatoriet, Lemvig

Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium, ved havnefronten i Lemvig er et forum for viden, uddannelse, innovation og udviklingsprojekter inden for forsyningsservice og klimaforandringer. Den nye bygning kommer til at understøtte Danmarks rolle som eksportør af klimaløsninger og hjælpe med at etablere Lemvig og Region Midtjylland som et centrum for klimatilpasning. Bag projektet står 3XN og SLA, hvis design tager udgangspunkt i Lemvigs historiske bådebyggerhaller, i den storslåede natur ved Limfjorden samt i havnens stærke fællesskaber.

Stelrad har leveret Planar Plinth D i grav til projektet.

Planar Plinth D.

Umeus Kollegiet, Amager

Det nye Umeus Kollegie på Amager er tegnet af Henning Larsen Architects A/S og er en del af flere kollegier eller det nye "shared communities" koncept der vinder frem omkring de større byer. Kollegiet består af i alt 337 kollegieboliger, der er fordelt på 7 etager. Boligerne er udstyret med eget båd, te-køkken og store vinduespartier, og de er møbleret med seng og andet inventar. Udover boligerne består kollegiet af flere forskellige fællesfaciliteter som blandt andet café og læsesal, og udvendigt er der både tagterasser og fælles opholdsarealer i stueplan.

Stelrad har leveret Novello Plinth og Planar til projektet.

Novello Plinth.

Planar.

 

Hotel Kong Arthur / Ibsens Hotel

Ombygningen af det ikonisk Hotel Kong Arthur i hjertet af København samt hotelkædens Ibsens Hotel har betydet en opgradering af det gamle hotel og dets indretning med en tilføjelse af endnu 64 værelser.

Stelrad har leveret Planar radiatorer.

Planar.