Om Stelrad

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked. Den første stålpanel radiator rullede ud af produktionen helt tilbage i 1960. dag er vi den ledende aktør på det europæiske radiatormarked med kunder i over 40 lande og er markedsledende i 6 lande med en top 3 placering i yderligere 9
territorier.

Vores topplacering skyldes vores medarbejderes daglige produktudvikling og en konstant stræben efter at forbedre vores produkter, så vi altid kan imødekomme de høje forventninger fra den moderne europæiske forbruger.

Høje kvalitetsstandarder

De høje kvalitetsstandarder, der var gældende for de første stålpanel radiatorer i 60’erne, gælder stadig for de tusindvis af radiatorer, der forlader vores fabrikker hver dag.

Teknologierne bag dem har imidlertid gennemgået en rivende udvikling så vi altid leverer topmoderne, effektive og varmebesparende radiatorer. Vi servicerer alle vores kunder gennem et bredt og internationalt distributionsnet af engrosvirksomheder inden for varme- og sanitet.

Bæredygtighed og EPD

Hos Stelrad ved vi at vores langsigtede success afhænger af at vi får taget hul på de massive udfordringer vi - både som virksomhed, som branche og som samfund - står over for.

Her hos Stelrad har vi blandt andet taget fat på den store opgave med at få lavet LCA og miljøvaredeklarationer - de såkaldte EPD´er - på vores radiatorer. Vi er i fuld sving og de første er netop landet.

Her kan du finde mere viden om vores tanker om bæredygtighed og blandt andet finde links til vores EPD´er.

Hudevad Radiator Design

I 2018 købte Stelrad Radiator Group den velrenommerede danske radiator producent Hudevad Radiator Design - og det er herfra Kolding - alle Stelrads skandinaviske kunder serviceres og vores produkter afsendes og distribueres fra.

Stelrad kundeservice

Når du ringer eller kontakter Stelrad Danmark, bliver du altså mødt af et højt fagligt uddannet personale, der ved alt, hvad der er værd at vide om radiatorer, varme og installation.
Stelrad Radiator Group © 2023