Projektrådgivning hos Stelrad

Hos Stelrad er du sikker på faglig og kompetent vejledning og rådgivning inden for energi-rigtige varmeløsninger.
Vi har mange års erfaring med radiatorer, VVS-installationer og varmeoptimering – lige fra små byggerier til store installationstunge byggeprojekter. Vi rådgiver vores samarbejdspartnere og kunder fra den spæde projektspecificering til den endelige dokumentation og idriftsættelse.

Når du inddrager Stelrad som en aktiv partner i dit byggeprojekt helt fra begyndelsen, kan vi foreslå alternative løsninger baseret på vores tekniske know-how og indsigt. Vi har altid fokus på den mest rentable løsning for projektet – både hvad angår udformning, energieffektivitet og økonomiske omkostninger.

Vi rådgiver ofte inden for følgende områder

  • Behovsberegninger
  • Projektspecificering
  • Energi-rigtige varmeløsninger
  • Varmeoptimering
  • Beregning af varmeydelser
  • Forskellige specialløsninger
  • Farver
  • Udarbejdelse af teknisk dokumentation
  • Undervisning i beregningsmetoder og nye produkter

Håndtering af projekter i alle størrelser

Vi håndterer projekter i alle størrelser og hjælper med radiatorplaner og ordreoversigt.
Ved større projekter kan den rette håndtering og levering af produkter betyde alt for en gnidningsfri og optimal produktinstallation. Hos Stelrad tilbyder vi derfor den mest optimale håndtering og levering til større byggerier i branchen.
Når vi modtager din ordre/radiatorplan, bliver samtlige ordre og leveringer mærket med ønsket leveringsdato, opgang, etage og rum, så alle radiatorer er pakket i den ordren som de skal installeres. På den måde optimerer vi arbejdsprocessorerne, så det mest optimale installationsflow opnås uden at installatørerne skal springe fra lokation til lokation, men kan tage radiatoren fra pallen i den rækkefølge de skal bruges.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller rådgivning til et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os.

Her kan du enten bruge vores kontaktformular eller du er velkommen til at kontakte kunderservice, vores arkitektrådgiver eller den af vores sælgere, der er aktiv i dit område.

Du finder vores kontaktformular her på siden og kontaktinformation på vores medarbejdere finder du ved at trykke på den blå Kontakt os knap i toppen af siden.
Kontaktformular - Projektrådgivning

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Stelrad Radiator Group © 2023